Domstadboot

Arrangementen

Drank

De Utrechtse grachten combineren met een biertje van de tap of een wijntje uit de koeling? Bij dit arrangement is er voldoende fris, bier en wijn aan boord, zodat er voor iedereen tijdens de tocht onbezorgd kan genieten van wat te drinken. Ideaal voor een bedrijfsuitje, Familiedag of gewoon met vrienden. Cheers!
Populair

Tapas

Aan boord van onze sloep kun je twee uren varen door de Utrechtse grachten combineren met ons smaakvolle tapas diner. Met het zonnetje op je gezicht en glas frisse Verdejo of sprankelende prosecco in de hand wordt het genieten geblazen. Wij zorgen tijdens jouw tocht voor de beste tapas. Bij aankomst is de tafel voor jullie gedekt en komen de koude tapas aan boord. Halverwege de tocht halen we nog warme tapas op. Ondertussen genieten jullie van het gezelschap, de prachtige grachten en het heerlijke eten. Een echt uniek diner op het water dus!

BBQ

Wil je gezellig barbecueën en ondertussen de grachten van Utrecht optimaal ervaren? Boek dan ons BBQ arrangement, het ultieme uitje op de Utrechtse grachten. Voor een all-in prijs krijg je een schitterende rondvaart door Utrecht van twee uur, terwijl je geniet van een heerlijk bbq buffet met wijn, bier en frisdranken. Onze BBQ-er bakt voor jullie 4 stuks van het lekkerste vlees. Grote honger of speciale wensen? Laat het ons weten.

Huur onze prachtige sloep en geniet van de Utrechtse grachten

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang direct een offerte op maat. Met vragen, opmerkingen of bijzonderheden mag je ons natuurlijk ook altijd even bellen!

Vraag direct jouw gewenste vaartocht aan.

X