Bezoek ook:

Bootverhuur Utrecht

Domstad Boot verzorgt de verhuur van een klassieke boot in Utrecht voor de gezelligste grachtenvaart en andere boottripjes.

De sloep die wij inzetten voor de verhuur in Utrecht is inclusief brandstof en een professionele schipper. Ook kunt u ervoor kiezen om lekkere hapjes en drankjes erbij te nemen. Onze boot is zeer geschikt voor diverse arrangementen zoals: bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellige rondvaart met vrienden. Wij organiseren leuke rondvaarten over de Vecht en de Utrechtse grachten. Een rondvaart door de prachtige en eeuwenoude Utrechtse grachten biedt u een onvergetelijke ervaring met vele bezienswaardigheden. U vaart langs authentieke grachtenpanden, werfen, oude kelders en gezellige terrasjes. Ontdek de schoonheid van het natuurlandschap als u vaart langs landgoederen en kastelen die liggen langs de vaarroute van de Vecht. Geheel afgestemd op uw wensen maken wij ook rondvaarten buiten Utrecht in onze klassieke huur boot.

Bent u geïnteresseerd in de stijlvolle boot die wij inzetten voor verhuur in Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op voor reservering.

Direct Reserveren

direct reserveren
:  06 4120 35 45

Wilt u via de mail reserveren of heeft u vragen? Kijk dan op ons contact formulier.

reserveringsformulier
contactformulier


Boot Tafel

Over de boot

De Domstad boot heeft de meest luxe rondvaart sloep van Utrecht en is compleet ingetimmerd met teak-hout.
biertap
Op de boot is een uitgebreide bar aanwezig met biertap.
toilet
Als enige open rondvaart boot hebben wij een toilet.
personen
De boot biedt ruime aan 26 personen of 35+ staand.
meer over de boot