Bezoek ook:

Bedrijfsuitje Utrecht

Kijkt u uit naar mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Utrecht? Bij de Domstad Boot bieden wij goed verzorgde rondvaarten door de prachtige stad Utrecht aan.

Onze interessante rondvaart gaat door grachten van de oude en sfeervolle binnenstad van Utrecht, maar u kunt bij de Domstad Boot ook terecht voor rondvaarten over de rivier de Vecht. Wij bieden vele mogelijkheden aan onze gasten voor een geheel verzorgde rondvaart. Tijdens uw bedrijfsuitje in Utrecht hoeft u alleen maar te genieten van onze rondvaart, wij doen de rest. De route van rondvaart voor uw bedrijfsuitje in Utrecht kunt u samen met ons uitstippelen. Ook kunt u een keuze maken uit de verschillende thema tochten uit ons aanbod.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje in Utrecht ook omtoveren tot een wijnproeverij. U kunt proeven uit diverse Spaanse, Italiaanse en Franse wijnen. Ook bestaat er de mogelijkheid voor het proeven van champagne of verschillende biersoorten.

Bent u geïnteresseerd in een gezellig bedrijfsuitje in Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van een reservering.

Direct Reserveren

direct reserveren
:  06 4120 35 45

Wilt u via de mail reserveren of heeft u vragen? Kijk dan op ons contact formulier.

reserveringsformulier
contactformulier


Boot Tafel

Over de boot

De Domstad boot heeft de meest luxe rondvaart sloep van Utrecht en is compleet ingetimmerd met teak-hout.
biertap
Op de boot is een uitgebreide bar aanwezig met biertap.
toilet
Als enige open rondvaart boot hebben wij een toilet.
personen
De boot biedt ruime aan 26 personen of 35+ staand.
meer over de boot